​Tilbygning til hus med Kirkekrogen

Få mere plads med tilbygning til hus

Vi laver tilbygninger til hus for kunder på Fyn, herunder Langeskov, Kerteminde, Nyborg og Ullerslev.

arrow-down-sign-to-navigate

​Står du overfor en udfordring med din bolig?

Forestil dig at udvide dit hjem med en smuk og funktionel tilbygning. Ved Læs mere om vores tømrerfirma her forstår vi vigtigheden af at have de rette kompetencer til at realisere din vision. Vores erfarne håndværkere er dedikerede til at levere førsteklasses tømrerarbejde, der overholder de højeste standarder og overgår dine forventninger.​

​Forny dit hjem med tilbygning til hus

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til både private- og erhvervskunder. Vores ekspertise inden for tømrerbranchen sikrer, at dit projekt bliver udført med præcision og kvalitet. Vi er stolte medlemmer af Dansk Byggeri og Byg Garanti, hvilket garanterer dig et sikkert og pålideligt samarbejde. Med over 20 års erfaring har vi den nødvendige viden og færdigheder til at håndtere enhver udfordring, og vi er dedikerede til at opfylde dine behov og overgå dine forventninger. Vi forstår, at hver tilbygning til hus er unik, og vi tilpasser vores tilgang for at sikre, at dine specifikke krav bliver opfyldt. Vores engagement i kundetilfredshed og kvalitetsarbejde er uovertruffen, og vi er her for at hjælpe dig med at realisere din drøm om den perfekte tilbygning til hus.

​Kontakt Kirkekrogen Tømrerforretning

Få et tilbud allerede i dag

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tilbygning til hus, og lad os sammen skabe noget enestående. Vi er her for at hjælpe dig med at gøre din vision til virkelighed, og vi ser frem til at arbejde sammen med dig.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Kirkekrogen Tømrerforretning ApS​

Kirkekrogen 4, 5540 Ullerslev

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 56 16 75

Kontakt os

Nogen gange er det bare nemmere at ringe, så tøv ikke - grib knoglen - Så finder vi en løsning på netop dit byggeprojekt.

Uanset om det er renovering, nybyg, eller et lille vindue der skal skiftes, er vi hos Kirkekrogen Tømrerforretning, altid parate til at hjælpe dig med opgaven.