​Nyt badeværelse med Kirkekrogen

Gør drømmen om et nyt badeværelse til virkelighed

​Vi kører ud til kunder i blandt andet Langeskov, Kerteminde, Nyborg og Ullerslev, her tager vi hånd om hele processen, fra design til færdiggørelse, så du kan slappe af og se dit drømmebadeværelse tage form.

arrow-down-sign-to-navigate

​Overvejer du et nyt badeværelse?

Står du og drømmer om et nyt, moderne badeværelse? Hos Kirkekrogen Tømrerforretning ApS forstår vi vigtigheden af at have et funktionelt og æstetisk tiltalende badeværelse. Vores dedikerede og erfarne håndværkere sikrer, at dit projekt bliver udført med præcision, kvalitet og overholdelse af alle tidsfrister.

​Hvad tilbyder vi inden for badeværelse?

Vælg os for en problemfri og professionel oplevelse. Når det kommer til nyt badeværelse, tilbyder vi skræddersyede løsninger til både private og erhverv, og vi er stolte af vores høje standarder og detaljefokuserede tilgang. Fordi vi har mere end 20 års erfaring, har vi masser af kendskab til branchen og dermed også den nødvendige viden og ekspertise til at realiserer dine visioner om et nyt badeværelse. Vi adresserer alle dine bekymringer og sørger for, at du føler dig tryg gennem hele processen. Dit nye badeværelse er i sikre hænder hos os.

​Kontakt Kirkekrogen tømrerforretning

​Tag det næste skridt mod dit nye badeværelse

Klar til at påbegynde rejsen mod et nyt badeværelse? Kontakt os for et uforpligtende tilbud og lad os hjælpe dig med at realisere dit drømmeprojekt. Lad os sammen skabe et nyt badeværelse, der vil få dine gæster til at gå i svime.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Kirkekrogen Tømrerforretning ApS​

Kirkekrogen 4, 5540 Ullerslev

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 56 16 75

Kontakt os

Nogen gange er det bare nemmere at ringe, så tøv ikke - grib knoglen - Så finder vi en løsning på netop dit byggeprojekt.

Uanset om det er renovering, nybyg, eller et lille vindue der skal skiftes, er vi hos Kirkekrogen Tømrerforretning, altid parate til at hjælpe dig med opgaven.