Nyt tag​ med kirkekrogen

Få et nyt tag med førsteklasses tømrerservice

Vi laver tagarbejde for både private- og erhvervskunder i blandt andet Langeskov, Nyborg, Kerteminde og Ullerslev – skal vi også komme til dig?

arrow-down-sign-to-navigate

​Står du over for en udfordring med dit tag?

Er dit tag begyndt at vise tegn på slid, eller drømmer du bare om et nyt tag? Hos Kirkekrogen Tømrerforretning ApS forstår vi vigtigheden af et solidt og sikkert tag over hovedet. Vi er klar til at hjælpe dig med at realisere dine drømme om et nyt, holdbart tag. Vi tilbyder professionel rådgivning og håndværk af høj kvalitet, der sikrer, at dit nye tag ikke kun ser godt ud, men også holder i mange år fremover.

​Opdag fordelene ved et nyt tag

Når du vælger os, vælger du mere end bare en tjeneste - du vælger erfaring, pålidelighed og kvalitet. Vi er stolte medlemmer af Dansk Byggeri og Byg Garanti, hvilket garanterer dig en service, der lever op til de højeste standarder. Med over 20 års erfaring inden for tømrerbranchen, har vi den viden og ekspertise, der er nødvendig for at levere resultater, du vil blive tilfreds med.​

Alle huse er forskellige og det samme gælder deres tage. Derfor tilpasser vi alle vores tagløsninger for at imødekomme dine specifikke behov og bekymringer, og sørger for at hus og tag spiller sammen. Vi tager os tid til at lytte til dine bekymringer og spørgsmål og sikrer, at du føler dig tryg gennem hele processen. Vores mål er at overgå dine forventninger og levere et nyt tag, der giver dig tryghed.

​​KONTAKT KIRKEKROGEN TØMRERFORRETNING

​Kontakt os i dag

Klar til at påbegynde rejsen mod et nyt tag? Tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på nyt tag. Vi er klar til at assistere dig med ethvert aspekt af dit tagprojekt lige meget størrelsen. Lad os sammen realisere dit drømmeprojekt.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Kirkekrogen Tømrerforretning ApS​

Kirkekrogen 4, 5540 Ullerslev

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 56 16 75

Kontakt os

Nogen gange er det bare nemmere at ringe, så tøv ikke - grib knoglen - Så finder vi en løsning på netop dit byggeprojekt.

Uanset om det er renovering, nybyg, eller et lille vindue der skal skiftes, er vi hos Kirkekrogen Tømrerforretning, altid parate til at hjælpe dig med opgaven.